Op zoek naar

betrouwbare & kwalitatieve thuisverpleging?

Contacteer ons

We garanderen u meer comfort

Op zoek naar betrouwbare & kwalitatieve thuisverpleging? Bent u op leeftijd & wilt u niet verhuizen naar een rusthuis ? Doe dan een beroep op de verpleegkundigen aan huis van Juvicare voor uw dagelijkse verzorging. Zo kunt u langer thuis verblijven. Over betalingen hoeft u zich geen zorgen te maken want die worden immers rechtstreeks met de mutualiteit geregeld.

Verder hanteren wij een nauwe samenwerking met uw huisarts en specialist. Zo kunnen wij u een perfecte en efficiënte service op maat aanbieden.

Bij JuviCare Thuisverpleging bent u dus beslist aan het juiste adres! Onze professionele thuiszorg maakt uw leven gegarandeerd een stuk comfortabeler!

Het thuismilieu is de meest vertrouwde, warme en persoonlijke omgeving waarin de oudere zich geborgen en veilig kan voelen. Daarom:

  • Verlenen wij zorg op een menswaardige manier met respect voor de patiënt in zijn totaliteit.  Willen we betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen voor onze patiënten. Hierbij staat de autonomie van elke patiënt centraal.
  • Hebben we aandacht voor alle aspecten van onze patiënten: fysisch, psychisch, sociaal en existentieel.
  • Respecteren we ieders privacy en garanderen ten alle tijde het beroepsgeheim.
  • Besteden we de nodige aandacht aan familie en naasten. Ook zij verdienen de nodige steun en aandacht.
  • Wij kijken naar personen met dementie als naar zorgvragers met een chronische en progressieve ziekte, die het contact en de realiteit met zijn wereld op een andere manier beleeft.
  • Het dementeringsproces is voor elke persoon een uniek proces. Wat iemand nodig heeft aan zorg of begeleiding dient telkens opnieuw individueel in vraag gesteld te worden.
  • Wij wensen hierbij niet enkel ten dienste te staan van de patiënt maar ook van de familie, die steun en een luisterend oor zeker kan gebruiken.
  • De behoeften en de noden van de patiënt zijn het vertrekpunt van de zorg. Alle aandacht gaat naar het aanbieden van maximaal fysische en psychosociaal comfort met kwaliteit van leven.
  • In deze periode vol vraagtekens en onzekerheden willen we ook voldoende aandacht hebben voor rouwzorg van alle betrokkenen .
  • We zijn er van overtuigd dat de deskundigheid en de ondersteuning van het Netwerk Palliatieve Zorg een meerwaarde kan betekenen. Daarom wordt steeds bekeken of een samenwerking mogelijk is.

Thuisverpleging

Op zoek naar verpleging aan huis vanwege oudere leeftijd of een ziekte ? Beperk u niet en geniet van een professionele verzorging door JuviCare. Blijf genieten van het leven ! U kunt bij ons terecht voor de efficiënte verpleging & een klantgerichte thuiszorg.

Een overzicht van onze tijdelijke / langdurige diensten:

dagelijks-wekelijks toilet/steunkousen/stomazorg/aanbrengen compressieverbanden/diabeteszorg/wondverzorging/palliatieve verzorging/infuus/inspuitingen/pijnpomp/sondevoeding/lavement/oog indruppeling/…

Palliatieve zorgen thuis

Vernemen dat je ongeneeslijk ziek bent is ingrijpend zowel voor jou als je familie en vrienden. Op dat moment vind je het belangrijk om in je vertrouwde omgeving te kunnen blijven. De belangrijkste taak van onze thuisverpleegkundigen is de zorg voor jouw comfort. Dit doen we in nauw overleg met je arts en andere zorgpartners.

JuviCare biedt palliatieve zorgen bij u thuis : zowel fysieke (bv pijnbestrijding), zorgkundige, als psychologische ondersteuning. Wij staan steeds klaar om op elk vlak te helpen waar nodig.

 

Contacteer ons

Heeft u behoefte aan professionele thuisverpleging in regio Aalbeke, Lauwe, Marke, Rekkem of Wevelgem?

JuviCare Thuisverpleging staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor uw dagelijkse of wekelijkse toilet,
het aanbrengen van compressieverbanden, steunkousen, diabeteszorg en nog veel meer.

U kan ons bellen, mailen of via het contactformulier contacteren.

📍 JuviCare Thuisverpleging
Aalbeeksesteenweg 36
8930 Lauwe

0477 405 791056 195 000